16 Aralık 2009 Çarşamba

DOSTLUK ÜZERİNE...

Hiç yeniden dünyaya gelmek istediniz mi? Yeniden yaşadıklarınızı yaşamak,yaptıklarınızı ,yapmadıklarınızı yeniden gözden geçirmek, kaybettiklerinizi geri almak...


Ama hep denir ki "şimdi ki aklımla"," bu fikirlerimle", "bu dünya görüşümle", "bu tecrübelerimle".. .. .. Ama olmuyo di mi?

Peki? Çok geç sayılmaz diyip yine de denediniz mi?Belki kırdığınız bir kalbi tamir etmek ,belki görmezden geldiğiniz bazı şeyleri görebilmek , belki kaçırdığınız şeyleri yeniden yakalamak ,belki de istem dışı ettiğiniz bir lafı geri almak adına..??? Dostluk adına!!...

""Sormuşlar bir Bilgine.....

Peki DOST kimdir?

Demiş; paylaştın mı sevgini, korkunu, ümidini ve yenilgini,verdin mi desteğini, sordun mu halini,yolladın mı yüreğini, ağladın mı onun gibi.

Hissettin mi DOSTLUĞU? Demiş diğeri.

Bilgin demiş:Karşılığı olmadan verilir mi hiç yürekteki sevgi?Dostluk dediğin; tek bir ruhun, iki ayrı bedende dirilmesi...""

İyi dost bulmak için ,önce iyi dost olmak lazım..

" SEVMEK IÇIN SEVILMEYI BEKLEMEYIN.

BIR ARKADASIN DEGERINI ANLAMAK IÇIN, YALNIZ KALMAYI BEKLEMEYIN.

ÖGÜTLERI HATIRLAMAK IÇIN, DÜSMEYI BEKLEMEYIN.

DUA'YA INANMAK IÇIN, ACILARI BEKLEMEYIN.

ÖZÜR DILEMEK IÇIN, DIGERININ ACI ÇEKMESINI BEKLEMEYIN.

NE DE BARISMAK IÇIN, AYRILIGI BEKLEMEYIN,

ÇÜNKÜ NE KADAR ZAMANINIZ VAR BILMIYORSUNUZ..."Alıntı

Sevgiyle kalın...Dostlarla ,Dostluklarda kalın...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

evet; yaşanılanları silmek, unutmak, geriye dönmemek imkansız..ama geleceğe yön vermek, imkansızı yaşamak, düşünmeden el uzatmak sevgiye elimizde.. maalesef zaman, nefes almak kadar kısa..

...Bebek