30 Temmuz 2009 Perşembe

Yaşasın 3G Geliyor!!


Yaşasın 3G hayatımıza adeta ayranımız yok içmeye misali tahtıravanla geliyor...


3G yi kullanmaya başlayan 121inci ülke oluyoruz ..Yaşasın!! Aman yeni telefonlarınızı alırken dikkat...Önünde arkasında sizi en net ,en güzel gösterecek kamerası olan telefonlardan seçin...Masanın üzerine koyduğunuzda herkes gözucuyla bi bakakalsın emi?


Bekir Coskun özetle demiş ki "Kulaktan sonra birde gözümüz oldu,ne mutlu...Bunun ekonominin canlanmasında katkısı olacaktır bilirim ben.Her sabah 3G'yi açmadan önce bir koşu kuaföre gidecektir Nebahat.. 24 saat makaj,gece konuşmaları için yeni gecelikler,sabah konuşmaları için çiçekli sabahlıklar,renkli bluzlar,arka dekor için duvar kağıdı derken.... Nasıl değişiyor insan hayatı.""


Aynen katılıyorum ,bu kesin ekonomiyi canlandıracaktır.


Umarım bazı kesimler de 3G sayesinde insanların yüzlerinde ki mutsuzluğu, gözlerinde ki solgun bakışları , sinirli mimikleri, üzerinde ki en az beş on yıllk kıyafetleri yakalar...Ha! 3G'si olanlar bunları nasıl mı görecek?? Üzülmeyin !! Nasılsa ayranı olmayanlar da mutlaka birer tane hemde en acilinden edineceklerdir.!?

29 Temmuz 2009 Çarşamba

362m2 sığdı 12m2 ye - II -

12m2 bu dile kolay ...Bir aydır sığışmaya çalışıyorum.Eee! Zaman aldı baya..Sizleri de biraz aksattım kusura bakmayınız diyeyim ve tatlıya bağlıyayım..

Nerede kalmıştık??

Ha!! Kriz teğet geçti !..Hiç olmazsa en azından bir ofisin var !! Sen 12m2 yi de cennet yaparsın!!!yorumlarından sonra biraz daha moralli günlerime başlıyorum.

Herşey iyi olacak,büyük projeler yakalayıp şubemi belki tekrar canlandıracağım..Allah yardımcım olsun ,olacakta..

Uçurtmalar “rüzgarla” uçmazlar, rüzgara karşı durdukları için yükselirler.